EVENTS

Just4funcharityparty 2018

 

Op 26 Januari 2018 gaven we het startschot voor onze 4de editie van de Just4Fun Charity party.  De kaartenverkoop kende destijds ook weer een razende start, we behaalden al snel onze limiet en ook steunkaarten gingen weg als zoete broodjes. Zonder de vele sponsors was dit uiteraard niet mogelijk: 30 % van hen gaven minstens 50€, 50% doneerde tussen de 100€ en 200 € en dan rest ons nog een grotere dankbaarheid te tonen aan de topsponsors waaronder we Danny Duque interieur, drukkerij Gijsemberg, Carglass en Toora Belux in de schijnwerpers stellen. Zonder jullie allemaal was dit niet mogelijk en door jullie bijdrage maakten we een verschil voor enkele minderbedeelden in de gemeente Maasmechelen en in Zuid-Afrika.

Om de sponsors een extraatje te geven, organiseerden we voor het eerst een receptie alvorens de échte party van start ging. Hierdoor zat de sfeer er reeds razendsnel in en werd, in een volle zaal, tot in de vroege uurtjes gefeest.

 

Al ons harde werk, de gulle donaties van onze sponsors en de bijdrage van de vele honderden partygangers zorgden voor een netto opbrengst van zo maar eventjes 15500 € . Fantastisch resultaat, waar we wederom bijzonder trots op zijn!!!

Inmiddels werd het netto bedrag reeds gedoneerd aan onze ‘in 2018’ goede doelen.  (zie foto’s onder home) Bones4kids ontving 2000 € voor onderzoek naar niet helende breuken. Open Hart Maasmechelen kreeg 1000 €  opdat hun komend Kerstfeest voor mensen met beperkte financiële middelen een spetterend succes zou worden. De Luierbank in Maasmechelen kreeg 2500€ en natuurlijk ons Zuid Afrikaans project Afrika Tikkun ontving 10000 € voor de weeskinderen in de townships waardoor weer heel wat kinderen voeding en onderricht zouden krijgen.

 

Aan alle J4F medewerkers, aan alle sponsors en vooral aan alle party gangers van harte bedankt en tot in 2019.

 

Noteer alvast in jullie agenda :  ‘special edition’ : 5e editie Just4Fun Charity party Zaterdag 9 Februari 2019. Inkomkaarten beperkt.

Just4Fun Charity 2017

 

Op 20 januari 2017 gaven we het startschot voor onze 3de editie van de Just4Fun Charity party.  Van tevoren hadden we al heel wat geld voor de goede doelen kunnen verzamelen door de gulle donaties van onze vele tientallen sponsors.  Toch zaten we allemaal in spanning of we ook deze keer weer het netto geldbedrag van de vorige J4F Party's zouden kunnen evenaren of zelfs overschrijden, om op die manier de gekozen goede doelen met nog meer financiële steun zouden kunnen ondersteunen.

 

De kaartverkoop verliep razend snel.  Binnen de kortste keren hadden we meer dan 650 inkomkaarten en meer dan 300 steunkaarten verkocht.  Het beloofde wederom een groot succes te worden.

 

Onze feestzaal werd nog wat uitgebreid met enkele bijkomende tenten, zodat het feest binnen in de zaal nog meer kon sprankelen.  DJ Patje Booten bracht er al vrij snel de sfeer in, en toen we tegen middernacht volle dansvloeren met lachende gezichten zagen, wisten we dat het goed zat.  Het feest duurde tot in de vroege uurtjes.

 

Al ons harde werk, de gulle donaties van al die sponsors, en vooral de bijdrage van de vele honderden party gangers hebben na aftrek van alle kosten voor een netto opbrengst van zo maar eventjes 12.750 € gezorgd.  Fantastisch resultaat, waar we wederom bijzonder trots op zijn.

Inmiddels werd het netto bedrag reeds gedoneerd aan onze 2017 goede doelen.  Mikadootjes Maasmechelen ontving 2000 € voor renovatie lokalen voor hun naschoolse opvang voor kinderen met bijzondere aandoeningen, Open Hart Maasmechelen kreeg 2000 €  opdat hun komend Kerstfeest voor mensen met beperkte financiële middelen een spetterend succes zal worden en natuurlijk ons Zuid Afrikaans project Afrika Tikkun die het restant van 8750 € ontvingen voor de weeskinderen in de townships waardoor weer heel wat kinderen voeding en onderricht krijgen.

 

Aan alle J4F medewerkers, aan alle sponsors en vooral aan alle party gangers van harte bedankt en tot in 2018.

 

Noteer alvast in jullie agenda :  4e editie Just4Fun Charity party Vrijdag 26 Januari 2018.

 

 

Just4Fun Charity Party 2016

 

Op 22 januari 2016 was in het mooie Leut (B) “the place to be” de tweede editie van de Just4Fun Charity party.  Na het overweldigende succes van de eerste uitgave in 2015, waren de verwachtingen hoog gespannen.  Zouden we bij deze tweede editie net zoveel geld bij mekaar kunnen krijgen voor de goede doelen die waren gekozen, zouden er net zoveel enthousiaste partygangers komen opdagen, …

 

Nog vóór middernacht, toen de party in alle hevigheid was losgebarsten, werd duidelijk dat we records zouden breken.  De Just4Fun Charity party editie 2016 leverde inderdaad enkel fantastische zaken op.  Meer dan 500 razend enthousiaste partygangers, en vooral een overweldigend netto resultaat van zo maar eventjes 12.731 €.

 

Inmiddels werd het netto verdiende geld gedoneerd aan de twee gekozen goede doelen. Aan het plaatselijke goede doel “Meander Stokkem – herdenkingstuin” werd 3.000 € gedoneerd, en het integrale overige bedrag van niet minder dan 9.731 € werd geschonken aan Giving Back/Africa Tikkun.

 

Beide organisaties waren bijzonder erkentelijk voor het gedoneerde bedrag.

 

Inmiddels heeft “The Magnificent 10” besloten om in 2017 een derde Just4Fun Charity party te organiseren.  Deze derde editie zal doorgaan op vrijdag 20 januari 2017.  Het belooft wederom een spetterende party te worden, waarbij twee goede doelen zullen worden gesponsord met de integrale netto opbrengst.

 

Party 2015

 

Op 23 januari 2015 ging de eerste Just4Fun Charity party door in Leut.  De eerste uitgave was een enorm succes, met nagenoeg 400 partygangers.  Tot in de vroege uurtjes werd er gefeest, gedanst en fun beleefd.  De prachtig ingerichte cocktailbar bleek een belangrijke aantrekkingspool voor de partygangers.  De eerste uitgave van de party leverde een overweldigende 8OOO € netto op.  Van dit bedrag werd er 6000 € geschonken aan Giving Back/Africa Tikkun, en de overblijvende 2000 € werd geschonken aan het regionale doel “Hart voor Kinderen”.

De organisaties van beide goede doelen waren uiteraard uitermate tevreden over het gesponsorde bedrag.

 

Al deze goede doelen hebben ons opnieuw begeesterd vooral door de kracht en impact van wat financiële ondersteuning aan positiefs kan teweegbrengen.  Het is deze begeestering die opnieuw voor eindeloze inspiratie en enthousiasme heeft gezorgd om in het mooie Leut een nieuwe een “Just 4 Fun Charity Party” te organiseren.  Het thema blijft ongewijzigd : een gezellig feest, met licht, muziek, dans en fun waarbij alle opbrengsten worden gedoneerd aan het goede doel.

 

 

ANDERE EVENTS

Triathlon

Kinderziekenhuis Keulen

Website Powered by my-designs.be